KRONASITUASJONEN: Ventera har anledning å utføre de aller fleste serviceoppdrag og samtidig ivareta myndighetenes retningslinjer for smittevern. Se meny for smittevern

Mange private boliger, borettslag, bedrifter og institusjoner har aldri renset ventilasjonskanalene, mens det anbefales å kontrollere ventilasjonen hvert 3.-5. år. Skittent og støvet ventilasjon kan i verste fall gjøre at man får dårligere inneklima. 

Vi sjekker med videokamera inne i rørene, og er det behov for ventilasjonsrens så kan vi fikse det!

Ventera har også luftrenseutstyr som forbedrer inneluften ved å redusere lukt og forurensninger der hvor de oppstår. Så i stede for å kamuflere dårlig lukt kan vi nå tilby løsninger som går til kilden og tar knekken på bakterier, sopp og mugg.

Rabatt med Aftenbladkortet

Alle fortjener ren og frisk luft!

Vi ønsker deg velkommen med Aftenbladkortet. 

Til alle privatkunder som abonnerer på Stavanger Aftenblad kan vi gi følgende tilbud:

15% rabatt på våre veiledende priser samt null i oppmøte*

Besparelsen varierer fra kr 654,- til kr 798,- avhengig av valgt tjeneste.

 

*Oppmøtekostnad 
Abonnenter med A-fordel slipper oppmøtekostnad for oppdrag i fastlandsdelen av Stavanger inkl. Hundvåg med brofaste øyer, Mosterøy og Rennesøy, Randaberg, Sola, Sandnes (unntatt Hommersåk) og sørover til og med Bryne/Ålgård.


For oppdrag i andre deler av Stavanger kommune (f.eks. Vassøy, Finnøy), Hommersåk, Strandalandet via Ryfast, samt sør for Bryne/Ålgård gjelder separate betingelser.
 

Fyll ut skjema under, så tar vi kontakt: